Ξενώνας,Καϊμακτσαλάν,Παλαιός Άγιος Αθανάσιος

Τα δωμάτια του ξενώνα μας

Ο ξενώνας αποτελείται από τέσσερα δωμάτια. Τρία στον πρώτο όροφο, τα οποία είναι διώροφα – μεζονέτες και φιλοξενούν έως τρεις ενήλικες και ένα στο ισόγειο, το οποίο είναι απλό δίκλινο που φιλοξενεί έως δύο ενήλικες. Κάθε δωμάτιο έχει το δικό του χαρακτήρα. Τα διώροφα διαθέτουν καθιστικό με ενεργειακό τζάκι, ψυγείο, τηλεόραση, μπάνιο με μπανιέρα ή ντουζιέρα υδρομασάζ και κρεβατοκάμαρα με εσωτερικό μπαλκόνι και θέα το τζάκι. Όλα τα δωμάτια είναι φτιαγμένα με φυσικά υλικά όπως ξύλο και πέτρα, συνδυάζοντας την παράδοση με την πολυτέλεια. Όλα έχουν αυτόνομη ενδοδαπέδια θέρμανση. Τα χειροποίητα έπιπλα και η προσεγμένη διακόσμηση του ξενώνα φιλοδοξούν να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ο ξενώνας είναι χτισμένος με βάση της προδιαγραφές του Ε.Ο.Τ και η κατηγορία του είναι 3 κλειδιά.

Δωμάτιο-Μεζονέτα 1ο

Είναι ένα δωμάτιο 22τ.μ., με μπαλκόνι και θέα το κέντρο και το εμπορικό κέντρο του χωριού. Διαθέτει καθιστικό με τριθέσιο καναπέ, ενεργειακό τζάκι, ψυγείο, tv32’, μπάνιο με ντουζιέρα υδρομασάζ και στον όροφο κρεβατοκάμαρα με εσωτερικό μπαλκόνι και θέα το τζάκι.

Δωμάτιο-Μεζονέτα 2ο

Είναι ένα δωμάτιο 20τ.μ., με Μακεδονίτικα έρκερ που έχει οχτώ παράθυρα μέσα σε αυτά και θέα το κέντρο του χωριού. Διαθέτει καθιστικό με διθέσιο καναπέ, ενεργειακό τζάκι, ψυγείο, tv32’, μπάνιο με μπανιέρα υδρομασάζ και στον όροφο κρεβατοκάμαρα με εσωτερικό μπαλκόνι και θέα το τζάκι.

Δωμάτιο-Μεζονέτα 3ο

Είναι ένα δωμάτιο 20τ.μ., με Μακεδονίτικα έρκερ που έχει οχτώ παράθυρα μέσα σε αυτά και θέα το βουνό και το εκκλησάκι του Αγίου Αθανασίου. Διαθέτει καθιστικό με διθέσιο καναπέ, διθέσιο ανάκλιντρο, ενεργειακό τζάκι, ψυγείο, tv32’, μπάνιο με ντουζιέρα υδρομασάζ και στον όροφο κρεβατοκάμαρα με εσωτερικό μπαλκόνι και θέα το τζάκι.

Δωμάτιο 4ο

Είναι ένα Standard δίκλινο δωμάτιο με  αυτονομία από τον υπόλοιπο ξενώνα λόγω της εξωτερικής εισόδου που έχει. Είναι εξοπλισμένο με ένα  ανατομικό Queen size κρεβάτι. Προσφέρει άνεση και το μπάνιο είναι πλήρως εξοπλισμένο.

Πολιτική κρατήσεων-ακυρώσεων

* Ωρα άφιξης στα δωμάτια: 2:00μμ
* Ωρα αναχώρησης από τα δωμάτια: 12:00μμ
1) Για την επιβεβαίωση των κρατήσεων χρειάζεται το 50% προκαταβολή του συνολικού ποσού της κράτησης.
2) Αποστολή φάξ στο τμήμα κρατήσεων του ξενώνα (fax: 23810-39991).

1) Το σύνολο του ποσού της προκαταβολής επιστρέφετε σε περίπτωση ακύρωσης 20 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης.
2) Το 50% του ποσού της προκαταβολής επιστρέφετε σε περίπτωση ακύρωσης 10 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης.
3) Το 100% του ποσού της προκαταβολής χρεώνεται σε περίπτωση ακύρωσης 5 ημέρες πριν από την ημερομηνία άφιξης.
4) Το 100% της συνολικής αξίας της κράτησης χρεώνεται αν:
α) Δεν εμφανιστεί ο πελάτης χωρίς προειδοποίηση (nonshow)
β) Γίνει πρόωρη αναχώρηση, χωρίς έγκαιρη προειδοποίηση.

Close Menu